Vanhusasiainvaltuutettu on tarpeellinen

Lempäälän Eläkeliiton hallitus on päättänyt että se vedeta omiin jäseniinsä – mutta myös muihin eläkeläijärjestöihin – jotta nämä allekirjoittaisivat kansalaisaloitteen vanhusasianvaltuutetun toimen perustamiseksi (kansalaisaloite / 01.04.2018).

Suuri vanhus- ja eläkeläisjoukko tarvitsee oman valtionhallinnon viranhaltijan hoitamaan, koordinoimaan ja toteuttamaan nimenomaan vanhusväestön asioita ja etuja. Suuri eläkeläisjoukko on nyt kovin hajallaan ja yhteistä ohjausta tarvittaisiin.

Vanhusasiainvaltuutetulla olisi erittäin hyvä mahdollisuus tuottaa asioita kaikkien eläkeläisten tietoon ja päätettäväksi kuten mm. lapsiasiavaltuutettu tai tasa-arvovaltuutettu tekee.

Nyt tehty kansalaisaloite on aloite kaikille eläkeläisille ja sitä kannattaa tukea. Sen voi allekirjoittaa sen www.kansalaisaloite (01.04.2018). Jokainen allekirjoitus on mielenilmaisu hyvän asian puolesta.

 

Eläkeliiton Lempäälän yhdistys

Markku Vuorensola

puheenjohtaja

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?
Monet artikkeleistamme ovat vain rekisteröityneille lukijoille. Luo tunnukset, niin pääset lukemaan enemmän. Rekisteröityminen on helppoa ja maksutonta.

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>