Läksiäiskahveja nuorisotila Nurkalla

Vesilahden nuorisotyöntekijät Jarmo Kiljunen ja Eevi Harju siirtyvät toisiin tehtäviin. Läksiäiskahveilla Nea Lähdekorpi (vas.), Jarmo Kiljunen, Eevi Harju, Michaela Jokiniemi ja Ulla Mäkelä. Kuva: Sari Juuti

Vesilahden nuorisotila Nurkalla tarjottiin keskiviikkona 1. elokuuta läksiäiskahveja, kun etsivä nuorisotyöntekijä Eevi Harju ja nuoriso-ohjaaja Jarmo Kiljunen siirtyvät toisiin tehtäviin.

Äitiysloman sijaisena Vesilahdella toiminut Harju on saanut viran Valkeakoskelta. Kiljunen puolestaan siirtyy loppuvuodeksi Ylöjärven yhtenäiskoululle kouluyhteisöohjaajaksi.

– Syksy menee Ylöjärvellä. Se on mielenkiintoinen pesti, sillä olen opiskellut koulunuorisotyötä ja pääsen sitä kautta ammentamaan työhöni uusia ideoita. On mahdollista, että palaan vielä Vesilahdelle, kertoo keskiviikkona viimeistä päivää nuorisotila Nurkalla töissä ollut Kiljunen.

Uusi etsivä nuorisotyöntekijä aloittaa työssä maanantaina 6.8. ja nuoriso-ohjaaja 13.8.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?
Monet artikkeleistamme ovat vain rekisteröityneille lukijoille. Luo tunnukset, niin pääset lukemaan enemmän. Rekisteröityminen on helppoa ja maksutonta.

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>