Loiskeen kakkossakki kärkkyy nousua

Sääksjärven Loiskeen jalkapallon kakkosjoukkue jatkaa vakuuttavia esityksiään vitosdivisioonassa. Edes keskikesän kuumuus ei ole lamauttanut rutinoitunutta Loisketta, vaan terävyys on alkukauden luokkaa edelleen. FC Kangasala mätkähti nurmikkoon lukemin 3–1, kun Mikael Sulkko, Teemu Heinonen ja Niko Innanen iskivät maalit mieheen. Vieraspelissä Melodya vastaan Loiskeella oli jo tiukempaa, mutta Juuso Järvenpään pelin loppuhetken maalilla Loiske/2 venyi 2–2-tasuriin. Mikael Sulkko oli toisen maalin tekijä.

Sääksjärveläiset majailevat sarjassa kakkosena. Kärkitiimi Ylöjärven Ilves lienee jo saunonut nousun kunniaksi, siksi iso etumatka (11 pistettä) sillä on muihin. Loiskeen kintereillä on useampi seura, joten toisesta nousupaikasta käydään syksyllä kova taistelu.

Vitosessa Vesilahden Visa sen sijaan on juuttunut sarjan tyvipäähän. Maalinteko kangertelee, eikä pistepussi liho. Tauon jälkeen Visa hävisi kovan taistelun jälkeen Ylöjärvelle 1–2 (Juuso Runsas maalintekijä). FC Kangasala sen sijaan löylytti Visaa 6–1 (Riku Nissilä), eikä Melodykaan armoa antanut, vaan iski vesilahtelaisia kuonoon maalein 2–0.

Nelosdivarissa LeKi-futiksen kohtalonhetkiä eletään elokuussa. Tauon jälkeisessä pelissä Ikaalisten Urheilijat ja Albert Mäkelä kaksine maaleineen oli LeKin surma lukemin 2–1 päättyneessä pelissä. Pelajakoutsi Tommi Lehtimäki teki LeKin ainokaisen. Elokuun alussa LeKi on useasti tulessa nurmikoilla, joten pistepussiin on lähiviikkoina saatava täytettä, jottei vitosdivari kutsu.

 

TERVE!

Tämä sisältö on lehden tilaajille.
Tutustu 5 viikkoa vain 1,90 €.