Sääksjärvellä nähtiin paljon maalimestoja

Kuva: Kari Etelä
Iiro Riponiemi jallitteli itsensä tekopaikkaan ja pian pallo löytää tiensä TPT:n verkkoon.

Sääksjärven kentällä vietettiin hieno hetki perjantaina 3. elokuuta, kun ennen jalkapallon kolmosdivarin ottelua Loiskeen puheenjohtaja Esa Kuusisto lausui seuran perustajajäsenelle Matti Valkamalle viralliset 91-vuotissynttärionnittelut ja tarjosi päälle kahvit.

Valkama ja muu paikalle saapunut yleisö näki itse ottelussa vilkkaan ja tilannerikkaan kamppailun, josta voittajana poistui vierasjoukkue TPT. Loppulukemat Sääksjärvellä olivat Loiske ensiksi mainittuna 1–4 (0–2).

– Lopputulosta pitää kunnioittaa. Vastustaja käytti meidän karmaisevat virheet hyödykseen, me taas olisimme superviimeistelyllä voineet itsekin päätyä vaikka neljään maaliin, valmentaja Jani Kangasmaa Loiskeesta tuumiskeli pelin jälkeen.

Kangasmaan viittaamat virheet maksoivat ainakin kaksi takaiskuosumaa, joista etenkin Kasper Solan 53. minuutilla tekemä 0–3-maali oli henkisesti Loisketta lamauttava.

– Toiselle jaksolle saimme alkuun otteisiimme ryhtiä ja tilanteitakin luotua, mutta sitten vastustaja pääsi kuljettamaan koko kentän läpi ja iskemään lopullisen niitin. Vaikea sanoa, mikä siinä tilanteessa petti, eikö ollut puhetta kentällä, vai mitä mahtoi tapahtua, ällisteli Kangasmaa.

Loiskeen lohdutusmaalista vastasi Iiro Riponiemi hyvällä yksilösuorituksellaan pelin loppuhetkillä. Kentän ykköshahmo oli kuitenkin TPT:n kokenut, ylemmissäkin sarjoissa aikanaan mellastanut Jan Kulokorpi.

Tasaisessa sarjataulukossa Loiske on nyt viides ja kolmen bonuspisteen ansiosta TPT kolmas. Molemmilla on koottuna 20 sarjapistettä. Loiske matkaa seuraavaksi Tampereelle 8. elokuuta, kun se kohtaa sarjakärki Ilveksen kakkosjoukkueen.

 

TERVE!

Tämä sisältö on lehden tilaajille.
Tutustu 5 viikkoa vain 1,90 €.