Jukka Lehti palaa LeKi-nuttuun

Kuva: Marko Panu
Jukka Lehti kävi vuosi sitten syksyllä silloisen seuransa Loimaan Hurrikaanin kanssa pelaamassa LeKiä vastaan Suomen cupia. Tulevalla lentissesongilla Lehti tekee Hakkariin comebackin Kisan pelaajana.

Lempäälän Kisan miesten ykkössarjaa pelaava lentopallojoukkue on nyt lopullisessa kuosissaan. Viimeinen palapelin pala loksahti uomaansa, kun kokenut 36-vuotias passari Jukka Lehti tekee paluun LeKi-nuttuun. Lehti muistetaan Kisan ykkössarjataipaleen alkuvuosilta rauhallisena ja taidokkaana pelin pyörittäjänä. Pitkän liigauran pelaajana tehneen Lehden seuroja ovat olleet muun muassa Isku ja PiiVolley Salosta.

– Keväällä tuntui, että lentopallo saa jäädä, mutta kesän mittaan alkoi taas into pikku hiljaa nousta. Kun LeKistä oltiin yhteydessä, päätin lähteä mukavaan ja tuttuun seuraan mukaan ikäänkuin vpk-hengellä jeesaamaan, kommentoi Lehti.

Lehti toimi viime kaudella Mestaruusliigajoukkue Loimaan Hurrikaanin apuvalmentajana ja johdatti joukkueensa aina finaaleihin asti. Raskas rupeama valmentajan roolissa vaati pitkän palauttelujakso semminkin, kun Lehti pelasi viime kaudella valmentamisen ohella kakkossarjaa Loiumaan Jankossa.

Lehden ja LeKin välinen sopimus kattaa ensi kauden ja on sisällöltään senlaatuinen, että Lehti ei välttämättä kolua kaikkia pidempiä vieraspelejä, vaan on nuorten lempääläispassareiden mentorina ja tarpeen tullen totta kai parketilla tuuraajanakin. LeKin toisena passarina on edelliskaudelta tuttu Kasimir Luostarinen ja Jyrystä farmisopimuksella jelppiä antavat Jonne Haavisto ja 15-vuotias lupaus Saku Tuomivaara.

Kisa esiintyy yleisölle kotiareenallaan Hakkarissa keskiviikkona 22. elokuuta harjoituspelissä Akaa-Volleyta vastaan. Lauantaina 25. elokuuta Hakkarissa järjestetään kovatasoinen turnaus, jonne Kisan vieraiksi saapuvat ykkössarjan suursuosikki Rantaperkiön Isku sekä nousijajoukkue TuTo-Volley Turusta ja kova paikallisvastustaja Aitolahden Riento.

 

TERVE!

Tämä sisältö on lehden tilaajille.
Tutustu 5 viikkoa vain 1,90 €.