LeKi-YU:n viestipojat ennätysvauhdissa

LeKi-trio Aleksi Kivelä (vasemmalla), Santtu Heikkinen ja Leevi Keronen olivat huippuvauhdissa 3 x 800 metrin viestissä. Tuloksena oli uusi piiriennätys. Kuva: Pasi Kivelä

Kestävyysjuoksun uusi tuleminen Lempäälässä tuottaa kaiken aikaa huippusaavutuksia. Tuorein meriitti tuli Turussa käydyissä aluemestaruusviesteissä, jossa LeKi-trio Santtu Heikkinen, Leevi Keronen ja Aleksi Kivelä murskasi 19-vuotisten piiriennätyksen juoksemalla ajan 6.05,79. Entinen Vilppulan Veikkojen nimissä ollut ennätys koheni yli kymmenellä sekunnilla.

Kyseinen kolmikko on 19-vuotisten sarjaan kovasti alaikäinen, sillä vain Kivelä kuuluu ikänsä perusteella kyseiseen sarjaan ja hänkin mahtuu 19-vuotisiin vielä ensi kauden.

Yksityisajat nuorille miehille näyttivät suunnilleen seuraavaa: Heikkinen 2.02, Keronen 2.05 ja Kivelä 1.59. SM-viestit juostaan Mikkelissä syyskuun alussa. Ennakkoarvioissa LeKi-YU nousi yhdeksi lajin eittämättömistä mitalisuosikeista.

TERVE!

Tämä sisältö on lehden tilaajille.
Tutustu 5 viikkoa vain 1,90 €.