Lekiläinen juoksuvoima jylläsi pm-viesteissä

LeKi Yleisurheilun 11-vuotiaiden tyttöjen joukkueet saalistivat mitalin kaikista kolmesta viestistä. Kuva: Timo Reunanen

Nuorten 9–15-vuotiaiden Hämeen piirin viestimestaruudet ratkottiin 18.8. Forssan urheilukentällä. Mukaan saatiin 26 LeKi Yleisurheilun joukkuetta, joissa juoksijoita oli yhteensä 60. Yhteinen bussimatka ja LeKi-teltan huoltopalvelut kisapaikalla nostivat joukkuehenkeä.

Menestyksenä tuli peräti 13 mitalia, joista viisi oli mestaruutta, viisi hopeaa ja kolme pronssia. Lisäksi joka ikäluokassa tuli paljon sijoituksia mitalijoukkueiden tuntumaan. Sykähdyttävää oli jälleen kahdeksan juoksijan sukkulaviesti, jossa koko piirin kymmenestä lähtöviivalla olleesta joukkueesta peräti kolme oli Lempäälästä.

Piirin viestimestaruudet lekiläiset ottivat P9 4x400m, T11 4x600m, P11 4x600m, P15 4x100m ja P15 4x800m viesteistä. LeKi Yleisurheilun nuoret näyttivätkin juoksuvoimaansa etenkin pitkissä viesteissä, mutta mitaleja tuli myös pika- ja aitaviesteistä.

Ratakierroksen viestissä 9-vuotiaiden nelikko Akseli Koivula, Miska Mänty, Joona Kivistö ja Eemeli Riikonen oli selkeä voittaja. Samoin 11-sarjojen pitkien viestien joukkueet Niia Niemelä, Viivi Komu, Nella Mäkynen ja Iina Niemelä sekä Viljami Kuusjärvi, Aarne Kalela, Pietari Koivula ja Oliver Kaikkonen jyräsivät vastustamattomasti voittoihin.

Vanhimmat pojat veivät sekä pika- että pitkän viestin. Pikaviestissä kvartetti Manu Mäenpää, Leevi Lampén, Tuomas Närhi ja Otto Virtanen vaihtoivat kapulaa nopeimmin, 4×800 viestissä Atte Urvanta korvasi Virtasen.

 

Teksti: Timo Reunanen

 

TERVE!

Tämä sisältö on lehden tilaajille.
Tutustu 5 viikkoa vain 1,90 €.