Alansa johtavasta tukkuliikkeestä lähtee 600–800 toimitusta joka päivä maailmalle

Voimakkaasti kasvanut Startax hakee työvoimaa Sääksjärvellä

− Startaxin varastosta löytyy 60 000 sähköalan nimikettä, kertoo varastopäällikkö Saku Virkorinne

Lempäälässä Sääksjärven Kannistontien varrella sijaitseva Startax Finland Oy on Suomen johtava henkilö- ja hyötyajoneuvojen sähkövaraosien maahantuontiin erikoistunut tukkuliike.
Satakunta henkeä työllistävä liike toimittaa varaosia, sähkövarusteita ja asennustarvikkeita autovaraosaliikkeisiin ja autojen maahantuojille sekä teollisuuteen.
− Meillä niin toimitilat kuin väkiväärä ovat kasvussa ja tarvitsemme tänne lisää henkilökuntaa varastoon. Meillä on tarve rekrytoida eri tehtäviin 3−5 henkeä, kertoo johtaja Kim Rafkin.
Startaxin varastosta löytyy huimat 60 000 nimikettä sähköalan tuotteita. Tuotevalikoima kattaa lähes kaikki maailman johtavat tuotemerkit ja valmistajat.
− Täältä lähtee asiakkaille 600−800 toimitusta joka päivä, kertoo varastopäällikkö Saku Virkorinne.
Tavaramerkkinä ovat nopeat toimitukset. Tampereen kaupunkiseudulla toimitukset hoidetaan perille jopa saman päivän aikana. Myynti palvelee asiakkaita iltaan asti, ja viimeiset postilähetykset lähtevät klo 20 illalla.
Saku Virkorinne tuli taloon kahdeksan vuotta sitten varastohommiin. Hän on viihtynyt hyvin ja edennyt varastopäälliköksi.
Varastoon on tullut työntekijöitä virallisten rekrytoimijoiden lisäksi eri reittien kautta.
– Moni on tullut kaverin suosituksesta. Meillä on täällä myös kolme veljestä, joista ensimmäinen tuli kymmenen vuotta sitten tänne töihin.
Kasvava yritys hakee nyt lisää tekijöitä. Virkorinteen mukaa varastotyössä vaaditaan ahkeruutta, tarkkuutta ja oma-aloitteisuutta.
– Yritys kouluttaa työntekijät tehtäviin, joten erityisiä osaamisvaatimuksia ei ole, Saku Virkorinne kertoo.

TERVE!

Tämä sisältö on lehden tilaajille.
Tutustu 5 viikkoa vain 1,90 €.