Loiske koki Valkeakoskella tyrmäävät alkuhetket

Jalkapallon kolmosdivarin sarjataulukon kakkosjoukkue Valkeakosken Pallosepot-44 laittoi kotiottelussaan Sääksjärven Loisketta vastaan ison vaihteen heti pelin alusta silmään. Kaksi hienoa Mika Jussilan yksilösuoritusosumaa, yksi rankkarimaali ja vielä 26. minuutilla isketty neljäs osuma oli jääkylmää vettä loiskelaisten niskaan. Loiske sai kuitenkin peliryhdistä kiinni ja piti loppupelin maalinsa puhtaana sekä latoi kaksi kavennusmaaliakin. Näin loppulukemat Apian kentällä olivat 4–2 (4–1) Palloseppojen eduksi.

– Kyllä 0–4-tilanteessa kylmäsi ja mietin, mitä tästä oikein tulee. Onneksi pojat löysivät tasonsa, eikä selkäranka katkennut. Loppuaika pelistä oli meiltä ihan mukavaa pelaamista, Loiskeen päävalmentaja Jani Kangasmaa mietiskeli.

– Lataus jäi heikoksi, siihen taisi osaltaan vaikuttaa, että kokoonpanomme oli tosi vajaa. Meillä oli vain yksi vaihtomies matkassa mukana. En oikein tiedä, kuinka suuren pelaajarosterin tulisi olla, että joka peliin saisi jalkeille sen ideaalisen 15–16 pelimiestä, jatkoi Kangasmaa pohdiskeluaan.

Loiskeen maaleista vastasivat Juho Mäkiniemi ja Sampo Suonpää. Onnistujia olivat myös takaiskuille tyystin syytön molari Tuomas Mäkinen sekä keskikentän ikiuurastaja Janne Lahdenpohja. Erityiskehut menevät laitalinkkinä hyvää työtä tehneelle Tero Penttilälle.

– Penttilä on yksi niistä pelaajista, jotka ovat kehittyneet kauden aikana hurjasti. Maalivahtiemme peli eli Mäkinen ja Akseli Syrjälä on ollut onnistunutta, jakoi Kangasmaa kehuja tähänastisesta kaudesta.

Loiske tippui tasaisessa sarjataulukossa sijalle kahdeksan. Sarjan keskikastin pieniä eroja kuvaa, että kolmantena oleva Nokian Palloseura on vain kuusi pistettä Loiskeen edellä. Seuraavaksi sääksjärveläiset kohtaavat kotikentällään TPV/2:sen perjantaina 7. syyskuuta.

 

 

TERVE!

Tämä sisältö on lehden tilaajille.