Mattilan koululaisiin laitettiin liikettä Voimapäivässä

Mattilan koululla laitettiin tiistaina 28. elokuuta lapsiin liikettä, kun Suomen Urheiluliitto ja Elovena yhteistyössä järjestivät liikunnallisen Elovena Voimapäivän. Vastaava tapahtuma on järjestetty kevään ja alkusyksyn aikana useissa kouluissa ympäri Suomea.

Iltapäivän aikana lapset muun muassa hyppivät, heittivät ja juoksivat, ja saivat ravitsemustietoa.

Tapahtuman tavoitteena on ollut lasten liikunnan ja päivittäisen aktiivisuuden lisääminen, sillä tutkimusten mukaan suomalaiset lapset ja nuoret liikkuvat aivan liian vähän. Suomen Urheiluliiton Elovena Voimapäivistä vastaavan aluepäällikkö Ilpo Koposen mukaan koulun piha on keskeinen paikka lapsen elämässä, josta saa riittävästi monipuolisia ja liikuntaan innostavia virikkeitä.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>