Leveä kevyen liikenteen väylä Moisioon

 

Töitä tehdään ilta-aikaan, joten tienrakentamisesta ei ole suuresti haittaa koululais- ja muulle kevyelle liikenteelle. Kuva: Erkki Koivisto

Lempäälän Moisiossa levennetään Tampereentien varren jalankulku- ja pyöräilyväylää vajaan kilometrin matkalla Urheilukadun ja Vanattarantien liittymän välillä.

– Tällä välillä uusi väylä on jopa neljän metrin levyinen, jotta pyöräilijät ja kävelijät saadaan erotettua omille kaistoilleen, sanoo DI, tieinsinööri Anne Valkonen Via Blanca Oy:stä.

Työtä tehdään iltaisin kello 18–06.

– Juuri nyt kaivetaan tietoliikennekaapeleita näkyviin Moision koulun kohdalla.

Yöllä kello 23-05 välillä saattaa Telian tietoliikenneyhteydet katketa hetkeksi, kun uusi kaapeli kytketään vanhan tilalle.

– Väylän leventämisessä kuluu tämä ja mahdollisesti ensi viikko.

Väylä päällystetään koko leveydeltään maanantaina 17. syyskuuta. Levennyksen lisäksi samaa jkpp-väylää päällystetään Ruskea-ahteen liittymään saakka. Lisäksi Kuljun kartanon kohdalla päällystetään jkpp-väylän huonokuntoinen osuus.

– Sääksjärvellä maantien 130 varressa jkpp-väylä onkin jo päällystetty. Lempäälässä jkpp-väylät saavat tänä vuonna paljon uutta pintaa, Anne Valkonen toteaa.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?
Monet artikkeleistamme ovat vain rekisteröityneille lukijoille. Luo tunnukset, niin pääset lukemaan enemmän. Rekisteröityminen on helppoa ja maksutonta.

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>