Cup-peleistä tuli Kisalle saaliiksi kaksi rumaa tappiota

Jääkiekon Suomen cup on Lempäälän Kisan osalta loppuun taputeltu juttu. Hiukan uudella sabluunalla pelattu cup alkoi LeKin osalta Porissa, missä huimasti liigavahvistuksia haalinut suomisarjalainen Karhu HT kukisti Kisan maalein 6–2. Vielä pahempaa kylvetystä nähtiin perjantaina 7. syyskuuta, kun TuTo Turusta kävi lyttäämässä LeKin peräti lukemin 10–1. TuTo-ottelun toinen erä, joka päättyi lukemiin 7–0 turkulaisille, oli ehkä kaamein setti koko Kisan 11-vuotisen Mestis-taipaleen aikana.

– Suomen cup alkoi ja loppui meidän osalta tylyllä tavalla. TuTo-pelin toisessa erässä vastustaja teki puolentusinaa maalia kiekonmenetyksistämme. Raju oli lopputulos, mutta tulipa oppia, mitä vaatimuksia tällä tasolla pelamisessa on, tiivisti Kisa-luotsi Miikka Kuusela ajatuksensa.

– Totta kai hiukan olen huolestunut, mutta nyt on vain tiivistettävä rivit, sarjan alkuun on parisen viikkoa aikaa. Työtä ja treeniä on tiedossa, alleviivaa Kuusela.

TuToa vastaan ainoana kisalaisstsa osui konkari Tommi Välimaa. Kisa pelaa seuraavan harjoituspelinsä torstaina 13. syyskuuta Hakkarissa Kiekko-Vantaata vastaan. Cup-lohkosta jatkoon meni lopulta KarhuHT, joka voitti myös yllättäen TuTon.

 

TERVE!

Tämä sisältö on lehden tilaajille.
LVS DIGI tutustumistarjous 8 viikkoa 3,90 €.