Loiske tuskaili tehottomuuttaan

– Umpitasainen peli, joka ratkesi pitkälti siihen, ettemme saaneet tehtyä maalia mistään paikasta, kiteytti Sääksjärven Loiskeen valmentaja Jani Kangasmaa seuransa ja TPV:2:sen välisen kolmosdivarin jalkapallo-ottelun ratkaisun.

TPV:n reservitiimi voitti Sääksjärvellä käydyn pelin kahdella Aleksi Sainion tekemällä maalilla 2–0. Pelin ykkössankari oli ”Paltsareitten” maanmainio maalivahti Miika Kalliomäki.

– Kalliomäki oli ilman muuta ”man of the match” eli hän torjui ilmiömäisesti, kehaisi Kangasmaa vastustajan hyvää veskaria.

Loiskeen peli-ilme oli hyvä, joskin pieni tuskaisuus otteisiin alkoi hiipiä, kun työnteko ei tuottanut palkkiota maalien muodossa. Erikoistilanteissakin Loiske haki vimmalla osumaa; pari Joel Mattjuksen voimapuskua Kalliomäki torjui aivan maaliviivalta.

Loiskeella on kautta jäljellä neljän ottelun verran. Panoksena lopuissa peleissä on sijoituksen komistaminen nykyisestä kahdeksannesta sijasta.

–Futsal-kausi painaa päälle ja kokoonpanojen kanssa on tekemistä, mutta paineitta ja nauttien meinaamme loppukauden klaarata, päätti Jani Kangasmaa raportointinsa.

 

TERVE!

Tämä sisältö on lehden tilaajille.