Musta kolmeminuuttinen tuhosi Loiskeen voitonhaaveet

Tamperelaisseura Ilves-Kissojen ja Sääksjärven Loiskeen välinen kolmosdivarin jalkapallo-ottelu oli tasainen ja eteni maalittomassa tilanteessa toisen jakson avausvartille saakka. Sitten iski Ilves-Kissat kissaeläimen juonikkuudellla ja nopeudella kolme osumaa kolmen minuutin sisään ja ottelu olikin yht’äkkiä tilanteessa 3–0.

– Meillä ei ollut ennen, eikä jälkeen tätä sysimustaa hetkeä pelissä mitään hätää. Kissat teki komeita maaleja, ei mitään pois niistä, onneksi saimme pelijuonesta vielä toisen puoliskon lopulla hyvin kiinni, kertasi Loiske-piiska Jani Kangasmaa pelin kulminaatiohetkeä.

Loiske kavensi Iiro Riponiemen ja Ilkka Suortin maaleilla tilanteen jo tiukaksi, ottelun loppuhetkillä Loiske haki vimmalla tasoitusta ja hiukan riskiäkin ottaen. Ilves-Kissat lopulta sinetöi loppulukemiksi 4–2, kun Henri Kulmala teki lisäajalla ratkaisuniitin.

– Yksi ero tuli siitä, että Kissat sai vaihtopenkiltä lisävirtaa, kun taas meillä oli vain kaksi vaihturia. Pelin lopussa vielä Niskalan Markku loukkaantui, joten pelasimme pelin lopun vajaalla, harmitteli Kangasmaa joukkueensa tylyn niukkaa pelaajatilannetta.

Loiskeella on kautta jäljellä kolmen ottelun verran. Panoksena on, sijoittuuko Loiske sarjassa seitsemänneksi vai kahdeksanneksi. Uhkaa putoamiselle ei ole.

Sarjaporrasta alempana eli nelosdivarissa LeKi-futis käy tiukkaa taistelua sarjapaikastaan. Kärkipään tiimi PP-70 oli selkeästi LeKiä parempi maalein 5–0, mutta Pelikasseilta LeKi-futis ryöväsi pisteet maalein 5–2, kun pelaajavalmentaja Tommi Lehtimäki iski kaikkiaan neljä maalia. LeKi-futiksella on kaksi peliä jäljellä, joista 19. syyskuuta pelattava kotiottelu Tervakosken Patoa on elintärkeä säilymisen kannalta, sillä Pato on viimeisellä säilyjän paikalla kaksi pistettä LeKiä edellä.

 

TERVE!

Tämä sisältö on lehden tilaajille.
LVS DIGI tutustumistarjous 8 viikkoa 3,90 €.