Lempäälän jäähallille uusi nimi: Kiekkobussi Areena

Lempäälän jäähalli on saanut uuden nimen. Lempäälän jäähalli Oy ja Kiekkobussi Oy ovat allekirjoittaneet neljän vuoden yhteistyösopimuksen, jonka myötä jääkiekon Mestiksessä pelaavan Lempäälän Kisan kotikaukalon ja harjoitushallin sisältävän jäähallin uudeksi nimeksi tulee Kiekkobussi Areena.

– Yhteistyö Kiekkobussin ja jäähallin välillä ei ole vain ja ainoastaan näkyvyyttä, vaan kyseessä on aidosti molemminpuolinen aktiivinen kumppanuus, joka tulee tulevaisuudessa näkymään muun muassa yhteismarkkinointina ja  tapahtumina, iloitsee Kiekkobussi Areenan toimitusjohtaja Sami Pursiainen.

Myöskään Kiekkobussin mahdollinen lisämyymälä Lempäälän hallissa ei ole poissuljettu.

Kiekkobussi Areenaa kehitetään niin olosuhteiden kuin toiminnan suhteen. Tänä kesänä valmistui uusi päätykatsomo, jossa on anniskeluoikeudet. Lisäksi hallin valaistus uusittiin ja sinne hankittiin LED-taulu mainospinnaksi. Jatkossa yhteistyö tuo halliin erilaisia turnauksia ja nostaa kaukaloiden käyttöastetta.

Myös rullakiekko saapuu Kiekkobussi Areenaan isosti kesäaikaan. Rullakiekon SM-liigaa pelaava Pahalampi muuttaa Lempäälään ja pelaa kaikki kotiottelunsa Kiekkobussi Areenassa.

Kiekkobussi on käytettyjen ja uusien jääkiekkovarusteiden sekä jääkiekkoon tai muuhun urheiluun liittyvien tarvikkeiden ja fanituotteiden erikoisliike Tampereen Kalevassa.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.