Loiskeelle neljäs tappio putkeen

Jalkapallon kolmosdivarin ottelussa Sääksjärven Loiske vastaan Nokian Palloseura mentiin ensimmäinen tunti vierasjoukkue NoPS:n hallinassa. Loiske sai pelin vanhetessa hyvin juonesta kiinni, mutta rapean puolitoistatuntisen uurastamisen jälkeen tulostaululla oli lopputulos Loiske ensiksi mainittuna 2 – 5.

–Kyllä dieselimme lämpeni kovin hitaasti. Kaveri pääsi kolmen maalin karkumatkalle, jota sitten kirimme sinnikkäästi kiinni, Loiske-piiska Jani Kangasmaa kuvaili.

Iiro Riponiemen ja Juho Mäkiniemen osumilla Loiske tuli jo maalin päähän tilanteessa 2 – 3, mutta hyvistä maalisaumoista huolimatta sen lähemmän nokialaisia ei kotijoukkue päässyt.

–Hattua pitää nostaa pelaajien sitkeydelle, meillä oli kaiken aikaa usko, että kykenemme takaa nousemaan, löysi valmentaja kehumisen aihetta.

Loiske on pelannut syyspuolen niukoilla kokoonpanoilla ja on kokenut neljä perättäistä tappiota. Sarjassa oranssien sijoitus on kahdeksas. Kautta on jäljellä kahden pelin verran, kun seitsemäntenä oleva Janakkala isännöi Loisketta ja kauden päättävässä pelissä Sääksjärvelle saapuu sarjassa yhdeksäntenä oleva TKT.

Nelosdivarissa LeKi-futis taipui 2 – 2-tasapeliin säilymisen kannalta äärimmäisen tärkeässä pelissä Tervakosken Patoa vastaan. Sääksjärvellä pelatussa ottelussa LeKi meni jo kahden maalin keulaan Samu Nevalan ja Tommi Lehtimäen osuessa, mutta sitkeä vastustaja tuli takaa tasoihin. Näin LeKillä on kaksi pistettä edelleen eroa säilyjän paikalle.

 

TERVE!

Tämä sisältö on lehden tilaajille.
Tutustu 5 viikkoa vain 1,90 €.