Millaista on elää nunnana tässä ajassa?

Lempäälän seurakunnan naistenillassa Kuljun Majakassa vierailee maanantaina 8.10. kello 18 sisar Helvi Pulla, joka on viettänyt yli kolmekymmentä vuotta elämästään nunnana ranskalaisessa protestanttisessa diakonissayhteisössä.

Viimeisimmät diakonissavuotensa sisar Pulla asui Pariisissa, josta hän muutti muutama vuosi sitten eläkepäivikseen Turkuun. Sisareksi hänet vihittiin monien mielenkiintoisten vaiheiden jälkeen Ranskassa 44-vuotiaana eli lähes 30 kolmekymmentä vuotta sitten.

Pitkä aika sisaryhteisössä on antanut sisar Helvi Pullalle aiheita monille kiinnostaville tarinoille, yllättävillekin. Monet niistä kumoavat sisariin liitettäviä myyttejä ja avaavat uskonnollisen yhteisöelämän iloja ja suruja.

Naistenillassa sisar Helvi Pulla kertoo mm. miten hänestä tuli nunna ja mitä sisarena olo on merkinnyt hänelle Suomessa ja maailmalla. Lisäksi kuulijoille on varattu aikaa illan aikana esiin nouseville kysymyksille ja keskustelulle.

TERVE!

Tämä sisältö on lehden tilaajille.
LVS DIGI tutustumistarjous 8 viikkoa 3,90 €.