Valtakunnallista mielenterveysomaisten päivää vietetään Ilonan päivänä tiistaina 9.10.

Mielenterveys- tai päihdeongelma perheessä? Tukea saa FinFamilta

Pirkanmaalla noin 23 300 lasta elää perheissä, joissa on mielenterveys- ja päihdeongelmia. Apua ja tukea mielenterveys- ja päihdeomaisille tarjoaa Mielenterveysomaiset Pirkanmaa – FinFami ry.

Vesilahdessa lapsiperheiden on mahdollista saada erityistä kokemusasiantuntija-apua Toivosta turvaa -hankkeen puitteissa.

FinFamin kokemusasiantuntijoiden toteuttamaa tukea ja neuvontaa on tarjolla vesilahtelaisperheille, joissa vanhemmalla on mielenterveysongelma ja perheessä on alaikäisiä lapsia. Vertaistukeen perustuvien tapaamisten tarkoituksena on tukea koko perheen ja läheisten jaksamista sekä antaa tilaisuus luottamukselliseen keskusteluun ja huolien jakamiseen lapsiperheen arjen näkökulmasta.

FinFami Pirkanmaan Toivosta turvaa -hanke toimii Tampereen kaupungin mielenterveys- ja päihdepalvelujen alaisuudessa. Tampereen palveluiden piiriin kuuluvat myös Vesilahti sekä Pirkkala.

Toivosta turvaa -hankkeen kokemusasiantuntijoihin voi ottaa yhteyttä puhelimitse p. 050 5056 533 tai sähköpostitse toivostaturvaa@finfamipirkanmaa.fi.

 

 

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?