Jyry lähtee pärjäämään lentopallon kakkossarjassa

Kuva: Jyryn fb-sivut
Kokenut Saska Saren on Lempäälän Jyrylle tärkeä pelaaja kovan rutiininsa ja hyvän pelihuumorinsa ansiosta.

Elokuussa Lempäälän Jyryn valmennuskaksikko Kari Nieminen ja Kimmo Katajamäki olivat huolissaan. Joukkueen pelaajalista oli lyhyt, treenien alkamishetkellä tilanne oli jopa hälyttävä. Syyskuu ja lokakuukin toivat pelaajalistaan sekä pituutta että laatua, kun Akaasta kaksi nuorta pelaajaa Saku Tuomivaara ja Lauri Peltoniemi sekä välivuoden pitänyt ex-LeKi-pelaaja Eetu Saarinen, AitRista palannut oman juniori Julius Siltanen ja vielä viime hetkillä kovakätinen hakkuri Kari Hieta liittyivät Jyryn rosteriin. Viime kauden joukkueesta sivuun jäivät Olli Uusitalo, Arttu Reima ja Tuomas Henttonen.

– Nyt meillä on 11 omaa pelaajaa ja Kisan kanssa tehdyn farmimme kautta saamme tarvittaessa täydennystä sakkiimme. Tilanne siis näyttää nyt positiiviselta, valmentaja Kari Nieminen tuumii tyytyväisenä.

Jyry avasi kauden vakuuttavasti kahdella 3–0-voitolla Aitolahden kakkosjoukkueesta ja comebackin lentiskartalle tehneestä Valkeakosken Isku-Veikoista.

– Hiukan oli sarjan alkujännitystä ilmassa, mutta tasaisella rintamalla pommitimme pisteitä niin laidoista kuin keskeltäkin. Aloitusten nostopeliin olen erityisen tyytyväinen, kehaisi Nieminen sarja-avausta.

Kakkossarjassa pelataan hurjalla tahdilla 14 ottelun alkusarja kahdeksan joukkueen kesken. Neljä parasta jatkaa kevätpuolella ylempään kahdeksan joukkueen jatkosarjaan, josta sitten kaksi parasta pääsee nousukarsintoihin kohti ykkössarjaa.

– Selkeä tavoite on paikka kevään ylemmästä jatkosarjasta. Ennakkoarvioiden mukaan syyspuolella tulee vastaan joko ihan junioripainotteisia sakkeja tai sitten konkareista koostuvia porukoita, arvioi Nieminen.

Yllä mainittujen ohella Jyryssä pelaavat Riku Nissilä, Tommi Nieminen, Jonne Haavisto, Ossi Katajamäki, Tapio Hieta ja Saska Saren. Kisasta farmilistalla ovat kokeneet Teemu Uusitalo ja Ossi Vesanen.

TERVE!

Tämä sisältö on lehden tilaajille.