Loiske avasi futsal-kauden voitolla

Futsalin ykkösdivisioonassa on tälläkin kaudella 12 joukkuetta valtakunnallisessa sarjassa. Vuosien ajan Lempäälän mainetta on ykkösdivaripeleissä pitänyt yllä Sääksjärven Loiske, joka sai tämän vuoden sarjaan hienon startin voittamalla Hakkarissa Turun Pallokerhon maalein 4–2.

– Sarja-avaus oli vaikea peli meille, kun vastustaja oli tosi vajaamiehisenä matkassa mukana. Puolustuspelillemme annan kiitosta, ja saimme onneksi tarvittavat maalitkin raavittua, myhäili tyytyväinen Loiske-luotsi Aki Lehtinen.

Loiskeen osumat jakautuivat mukavan tasaisesti neljälle pelaajalle eli Ali Al-Zubeidille, Mikael Sulkolle, Markku Niskalalle ja Ilkka Leppäselle. Marko Virtanen oli Loiskeen maalilla varmassa torjuntavireessä.

Sääksjärveläisillä on kauden alkajaisiksi kokolias pelaajanippu läjässä, kaikkiaan nimiä listalta löytyy 25 kappaletta.

– Voi olla, että jokunen pelaaja vielä liittyy mukaan, mutta määrältään rosterimme on nyt kylliksi iso. Virallinen tavoitteemme on sarjapaikan säilytys, mutta oma mietteeni ja toiveeni on, että taistelemme sarjassa hyvistä sijoituksista, Lehtinen sanoo.

Loiske ehti treenailla kuukauden päivät ennen sarjan alkua, kun jalkapallokausi kestää myös lokakuulle, on se asettanut omat rajoitteensa harjoitteluun. Muutamia harkkapelejäkin Loiske pelasi ennen sarja-avausta.

– Treeneissä on ollut hyvä meininki. Ajamme uudenlaista pelityyliä sisään. Tähän mennessä pelaajien sitoutuneisuus on ollut mainiolla tolalla, kiittelee Lehtinen.

Ykkösdivari on rankka sarja pitkine matkoineen Tornioon, Raaheen, Joensuuhun ja Jyväskylään asti. Ainoa paikallinen vastustaja on hervantalainen ACE. Seuraava vastus Loiskeella on helsinkiläinen Zenith. Hakkariin saapuu ACE 20. lokakuuta.

TERVE!

Tämä sisältö on lehden tilaajille.