LeKin Karinkanta tuomarina judon MM-kilpailussa

Karinkanta julistaa ipponin, kun M 81 kg sarjan tuleva pronssimitalisti Alexander Wieczerzak voittaa ottelunsa käsilukolla. Kuva: Alenezi Fawaz

Veli-Matti Karinkanta osallistui judon MM-kilpailuihin toistamiseen tuomarina, tällä kertaa Bakussa Azerbaidzhanissa 20.–27. syyskuuta. Tuomarointi onnistui kaiken kaikkiaan hyvin, sillä hän oli finaalituomareiden joukossa kilpailun jokaisena päivänä ollen matto- ja pöytätuomarina useissa mitali- ja kultamitaliotteluissa. Tuomarointiviikon huippuhetkinä olivat yksilökisan N-70 kg Col-Mar pronssiottelun  ja joukkuekilpailun Aze-Rus pronssiottelun kahden kamppailun (M-73 ja N-70) mattotuomaroinnit.

Tuomariarvioinnissa Karinkannalle annettiin eurooppalaisista tuomareista parhaat pisteet. Täten Tokion 2020 olympialaisiin tähtäävän Karinkannan kansainvälinen tuomariura jatkuu suotuisissa merkeissä tämän vuoden puolella vielä ainakin Abu Dhabin ja Osakan Grand Slam’eissa ja Haagin Grand Prix´ssa.

 

 

 

 

 

Tatamin 3 tuomariryhmän yhteistyö sujui mallikkaasti. Kuvassa vasemmalta lähtien Andre Mariano (Bra), Raul Camacho (Esp), Veli-Matti Karinkanta (Fin), Cho-Min Sun (Kor), Evgeny Rakhlin (Rus) ja Everado Carcia (Mex).

TERVE!

Tämä sisältö on lehden tilaajille.
LVS DIGI tutustumistarjous 8 viikkoa 3,90 €.