Ylityökielto ja syysloma vaikuttavat bussiliikenteeseen

Linja-autoliikenteessä jää vuoroja ajamatta ylityö- ja vuoronvaihtokiellosta johtuen. Matkaan kannattaakin nyt varata tavallista enemmän aikaa, Tampereen seudun joukkoliikenteestä muistutetaan.

Julkisten ja hyvinvointialojen liitto JHL on aloittanut toistaiseksi voimassa olevan ylityö- ja vuoronvaihtokiellon lähes kaikilla sopimusaloillaan 1.–21. lokakuuta. Myös Auto- ja Kuljetusalan työntekijäliitto AKT on julistanut laajennetun ylityö- ja työvuorojen vaihtokiellon sopimusaloilleen 8.10. alkaen. Ensimmäisessä vaiheessa AKT ilmoitti ylityökiellosta ajalla 17.–30.9.

Koululaislinjojen 56 ja 57 kaikki vuorot on peruttu 15.–19. lokakuuta koululaisten syysloman vuoksi. Kyseisten linjojen peruutukset eivät johdu työtaistelutoimenpiteistä. Linjat liikennöivät Lempäälän kunnan tilauksesta välillä Lempäälä–Säijä ja Lempäälä–Lastunen. Liikennöitsijänä toimii Markku Mikkola Oy.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?