Vihreät paloivat, autot kolaroivat

Lempäälässä kolaroitiin keskiviikkoiltana.

Lempäälässä Tampereentien ja Sirvalahdentien risteyksessä oli kahden henkilöauton välinen liikennevahinko keskiviikkoiltana.

Henkilöauto oli ajanut Tampereentietä Vesilahden suunnasta tarkoituksenaan ajaa Sirvalahdentien valo-ohjatusta risteyksestä edelleen suoraan kohti Tamperetta. Samaan aikaan vastakkaisesta suunnasta Tampereentietä oli tullut toinen ajoneuvo, jonka oli ollut tarkoitus kääntyä kulkusuunnassaan vasemmalle Lemponkadulle.

Kääntynyt ajoneuvo ei ollut havainnut suoraan tullutta ajoneuvoa, vaan oli kääntynyt sen eteen. Molemmille ajoneuvoille paloi risteyksessä vihreä valo.

Ajoneuvot vaurioituivat törmäyskohdistaan. Henkilövahingoilta vältyttiin.

Kommentit (2)

  1. Lukija

    Paikallislehden päätoimittajalta odottaisin hieman paikallistuntemustakin. Jos Tampereentieltä Tampereen suunnasta kääntyy vasemmalle, niin kääntyy kylläkin Lemponkadulle eikä Sirvalahdentielle.

  2. Kari Pusa

    Lukija on aivan oikeassa. Uutinen perustuu poliisilta saatuun tietoon. Päivittäin tuosta kuljen vaan enpä huomannut viranomaistiedotteessa olevaa virhettä. Uutinen on päivitetty.

    Jostain syystä risteyksessä sattuu usein vähältä piti -tilanteita. Usein näkee kuinka Lemponkadulle kääntyvät ajavat suoraan auton tai mopon eteen.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?