Voro on vohkinut Vesilahdessa tänä syksynä useita verkkoja

12 kilon peilikarppi nousi Laukonselältä

Laatikon täyttävällä peilikarpilla oli painoa tasan 12 kiloa. Kuva: Pertti Sorri

Armoitettu kalamies Vesilahdesta, Hinsalassa asuva Pauli Sorri sai 24. lokakuuta verkkoonsa Savistenlahdessa melkoisen kalanvonkaleen. 55 millin silmäkoolla varustettuun verkko oli takertunut peilikarppi, jolla oli painoa tasan 12 kiloa.

Muuten kalamiehelle kuuluu huonoa. Sorrilta on hämärän aikaan anastettu samoilta kala-apajilta kaksi toisiinsa kytkettynä ollutta 30-metristä ja näkyvästi lipuilla merkittyä verkkoa. Tapahtuma-ajankohta on 27.–28. lokakuuta, jolloin myös Alhonlahdesta oli useita lupamerkeillä varustettuja verkkoja lähtenyt pitkäkyntisten matkaan.

HEI, LÖYSIT TIMANTIN!

Tämä sisältö on lehden tilaajille.

Uusi käyttäjä, luo itsellesi tunnukset, niin pääset aloittamaan ilmaisen kokeilujakson.

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>