Anttila, Haapala ja Luoto mukaan talkoisiin LeKi-Mestiksen puolesta

Seuratasolla KHL:n Helsingin Jokereita edustava LeKin kasvatti Marko Anttila on yksi Lempäälästä maailmalle lähteneistä tähtipelaajista, jotka lahjoittavat kukin sata lasten pääsylippua  Lekin Mestispeleihin. Myö s Henrik Haapala ja Joona Luoto tempaisevat samalla tavalla Lekin taloustalkoissa . Kuva: Jääkiekkoliitto

Lempäälässä LeKi-asussa kiekkouransa aloittaneet Marko Anttila (Jokerit, KHL), Henrik Haapala (HC Lugano, Sveitsin pääsarja) sekä Joona Luoto (Tappara, Liiga) lahjoittavat kukin sata lasten pääsylippua LeKi Mestiksen runkosarjan kotipeleihin. Liput ovat kaikille Lempäälän ja lähikuntien lapsille ja nuorille vapaasti käytettävissä. Pelaajat haluavat esimerkillään haastaa yritykset sekä yksityishenkilöt mukaan samalla kaavalla.

–  Mahtava kädenojennus pelaajilta, jotka ovat täällä uransa aloittaneet ja saaneet mahdollisuuden tehdä itselleen kiekkoilusta ammatin. Nyt jätkät antavat takaisin oman kylän seuralle ja osoittavat olevansa mukana talkoissa, jolla seura nousee myös taloudellisesti lentoon, kiittelee LeKin kapteeni Sami Laakso tähtipelaajien esimerkkiä.

Ensimmäisinä haasteeseen tarttuivat urheilukauppias Sportia-Matti sekä Pohjola Talotuotanto, jotka vuorostaan haastavat seuraavat tahot mukaan. Sportia-Matista voi myös jäähallin lipunmyynnin ohella noutaa kyseiset pääsyliput otteluihin.

Seuraavissa otteluissa ainakin on kyseisiä lippuja tarjolla: 14.11. LeKi-Kiekko–Vantaa (Henrik Haapala), 17.11. LeKi–RoKi (Marko Anttila), 23.11. LeKi–TuTo Hockey (Joona Luoto ja Pohjola Talotuotanto) sekä 1.12 LeKi–Koovee (Sportia-Matti).

TERVE!

Tämä sisältö on lehden tilaajille.