LeKin 08-juniori Leijonien Marko Anttilan vieraana sunnuntain Ruotsi-ottelussa

Kaksi Lempäälän Kisan jääkiekkokasvattia: Marko Anttila (vas.) ja 2008 syntynyt juniori Aleksi Weitz. Kuva: Mika Kylmäniemi

Suomea Karjala-turnauksessa edustaneista pelaajista hyökkääjä Marko Anttila on luistellut kiekkouransa ensipotkut Lempäälässä.

Suomen kohdatessa Ruotsin Karjala-turnauksen isänpäivän päätösottelussa, jokainen kokoonpanossa ollut suomalaispelaaja luisteli jäälle jääkiekkouransa ensimmäisestä seurasta paikalle saapuneen juniorin kanssa. Jääkiekkoliiton vuonna 2007 aloittama perinne kunnioittaa seuroissa tehtävän juniorityön merkitystä huippukiekkoilun perustana.

Oma seurapaita päällänsä edustaneet juniorit olivat jäällä ottelun alkuseremonioiden ajan, ottelun alkaessa juniorit siirtyivät katsomon puolelle kannustamaan omia suosikkejaan. Aiemmin päivällä juniorit pääsivät vierailemaan Leijonien kopissa, jossa heidät kuvattiin Leijona-pelaajien kanssa.

Lempäälästä kutsun Anttilan vieraaksi isänpäivän Ruotsi-otteluun sai vuonna 2008 syntyneissä junioreissa kiekkoileva Aleksi Weitz.

TERVE!

Tämä sisältö on lehden tilaajille.
Tutustu 5 viikkoa vain 1,90 €.