Paljon pulinaa aiheuttanut rankkarituomio riisti Loiskeelta voiton

Sääksjärven Loiskeen ja joensuulaisen SC Riverballin välinen ykkösdivarin futsalpeli jätti paljon jossittelemista ja parranpärinää pelin jälkeen. Itse peli päättyi tasalukemiin 3–3, mutta eniten puhutti Riverballin saama rangaistuspotku, jonka turvin pohjoiskarjalalaiset pääsivät tasoittamaan Loiskeen johdon.

– Ensiksi toisella jaksolla meidän pelaajamme Ali Al-Zubeidi ajettiin punakortilla kentältä ulos ja pian perään vastustajalle vihellettiin rankkari, jossa rike tapahtui oikein reilusti rankkarialueen rajan ulkopuolella. Koimme mielestäni selkeästi tuomarityöskentelystä, kiukkusi valmentaja Aki Lehtinen ja esitti kuvakaappauksen rankkaritilanteesta puheittensa todisteeksi. Kuvan perusteella maalivahti Marko Virtasen syöksy vastustajan jalkoihin tosiaan tapahtuu selvästi rankkarirajan ulkopuolella.

– Veimme peliä isoimman osan ajasta, laukauksia oli paljon, joten kyllä meidän olisi pitänyt ratkaista peli jo ottelun alussa, jatkoi Lehtinen pettyneenä ruodintaansa.

Avausjaksolla Miko Heikkilä, Mikael Sulkko ja Markku Niskala nostivat osumillaan Loiskeen 3–1-johtoon, mutta lopun härdelleissä Riverball sai kaksi kaventavaa maalia. Yksi piste kuitenkin nosti Loiskeen pois sarjajumbon sijalta, taulukon häntäpää on erittäin tasainen.

Loiske matkustaa seuraavaksi Espooseen EBK:n vieraaksi. Espoo on sarjassa yhden voiton verran Loisketta edellä.

 

TERVE!

Tämä sisältö on lehden tilaajille.
Tutustu 5 viikkoa vain 1,90 €.