Petäkoski-Hult jatkaa työväenyhdistyksen puheenjohtajana

Lempäälän Työväen yhdistyksen syyskokouksessa myönteisenä kehityksenä pidettiin seurafoorumia, jonka toivotaan lisäävän toimijoiden välistä yhteistyötä.

Kokousväen mielestä on hyvä osallistaa kuntalaisia ja järjestöjä yhteiseen suunnitteluun ja toimintojen toteuttamiseen. Liikunnallisten aktiviteettien lisäksi on kehitettävä monipuolisesti myös kulttuuripalveluiden verkostoja ja sisältöjä. Lisäksi toivottiin, että kunnassa kehitetään kuntalaisten vaikuttamiskanavia ja yhteistyöhön otetaan mukaan asukkaat sekä asukasyhdistykset silloin, kun kunta kehittää omistamiaan maa-alueita eri käyttötarkoituksiin esimerkiksi liikunta-, matkailu- ja kulttuuripalveluihin liittyen.

Hallituksen jäseniksi valittiin Topi Koiranen, Susanna Leppänen, Aleksi Saukko-Riipi, Niina Selin, Juha Tallinen ja varajäseneksi Tarja Holttinen. Puheenjohtajana jatkaa Tuula Petäkoski-Hult ja varapuheenjohtajana Mikko Koivuluoma.

Vuoden 2019 aikana yhdistyksen omistaman Lempäälän työväentalon korjauksia jatketaan sadevesijärjestelmän ja sisäpihan kivetyksen kunnostamiseksi.

TERVE!

Tämä sisältö on lehden tilaajille.
LVS DIGI tutustumistarjous 8 viikkoa 3,90 €.