Poliisin löytötavaratoimisto muuttaa

Terttu Tuovinen Lempäälässä Atrantiellä viime helmikuussa avanneen löytötavaratoimiston ovella. Kuva: Katariina Onnela

Poliisin Tampereen löytötavaratoimisto muuttaa Sorinkadulta Hatanpään valtatie 16:een. Uudet tilat ovat lupapalveluiden yhteydessä. Sinne voi toimittaa muun muassa talteen otetut polkupyörät, lompakot, kännykät, avaimet ja muut löytötavarat.

Löytötavaroiden asiakaspalvelu aukeaa uusissa tiloissa torstaina 22. marraskuuta.

Kun Lempäälän poliisiaseman toiminta päättyi vuoden 2016 marraskuussa, Lempäälän ja Vesilahden alueen löytötavaratoimistona alkoi palvella Sisä-Suomen poliisilaitoksen Tampereen pääpoliisiasema Sorinkadulla.

 

Aina ei tarvitse löytämäänsä kiikuttaa Tampereelle saakka. Lempäälässä palvelee poliisin löytötavaratoimiston lisäksi tämän vuoden helmikuussa aluehallintoviraston luvin ovensa avannut Lempäälän-Vesilahden Työttömät ry:n pyörittämä Lempäälän-Vesilahden löytötavaratoimisto.

Se sijaitsee samassa kiinteistössä Kierrätyspuodin kanssa osoitteessa Atrantie 3. Löytötavaratoimiston puhelinnumero on 050 5128 600 ja sähköpostiosoite hukassa2018@gmail.com.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?
Monet artikkeleistamme ovat vain rekisteröityneille lukijoille. Luo tunnukset, niin pääset lukemaan enemmän. Rekisteröityminen on helppoa ja maksutonta.

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>