Visa pitää lentopallon lippua korkealla Vesilahdella

Kuva: Visan fb-sivut
Vesilahden Visan 12 lentisleidiä plus joukkueenjohtaja Ari Wilen (vasemmalla) ja valmentaja Ari Paloniemi. Visa on kakkosarjalohkossaan neljäntenä.

Vesilahden Visalla on jälleen kuluvalla kaudella koossa hyvätasoinen naisten lentopallojoukkue, joka pelaa kakkossarjaa. Alkukausi on sujunut tasaisesti saldolla kolme voittoa ja kolme tappiota. Alkukauden helmenä kiiltää vierasvoitto nousua tähyävästä VaLePasta erin 3–1.

– Alkukauden otteitamme voi pitää tyydyttävinä, toki pelisuoritukset ovat vaihdelleet turhankin paljon, tiivistää vesilahtelaismietteet joukkueen valmentaja Ari Paloniemi, jonka ohella joukkueen taustalla häärivät joukkueenjohtaja Ari Wilen sekä valmentaja Aleksei Kyrölä. Valmentajien työkiireiden takia joukkueen kokeneempi kaarti on myös vastannut treenien vedosta.

– Porukassa on vuorotyöläisiä, emme saa kaikkiin peleihin täyttä 12 pelaajan rosteria kokoon, puhumattakaan harjoituksista. Kaikki pelaajat ovat saaneet tästä johtuen pelivastuuta kohtuullisesti, pelaajien motivaatiolle on annettava iso tunnustus, kiittää Paloniemi.

Naisten kakkossarjasta kaksi parasta kuuden joukkueen alkulohkosta jatkaa ylempään jatkosarjaan. Kahden kärkeen Visalla on enää teoreettiset saumat. Alkulohko on neljän kärkisakin osalta varsin kovatasoinen, varsinkin VaLePa on nimivahva entisten maajoukkuepelaajien Saara Eskon ja Johanna Pekkarisen ryydittämänä. Alkulohkon viimeisen kotipelin Visa pelaa Kirkonkylän koululla sunnuntaina 9. joulukuuta, kun vastaan astelee juuri VaLePa.

Visassa tällä kaudella pelaavat: Tiia Suoniemi, Tiina ja Veera Paloniemi, Selma Sahila, Kia Tanhuanpää, Roosa Laine, Iida Hautamäki, Venla Turkkinen, Paula Kallonen, Milla Soikkonen, Kami Koskinen ja Andrea Blomqvist.

TERVE!

Tämä sisältö on lehden tilaajille.
Tutustu 5 viikkoa vain 1,90 €.