Keronen mukaan joulukuisiin EM-maastojuoksuihin

Lempääläinen yleisurheilukausi saa huikean päätöksen, kun Lempäälän Kisa-Yleisurheilun nuori kestävyysjuoksija Leevi Keronen sai kutsun joulukuun 9. päivänä käytäviin EM-maastojuoksukisoihin, jotka käydään Hollannin Tilburgissa. Asiasta tiedotti SUL:n kestävyysvalmentaja Jukka Keskisalo.

Suomi lähettää mainiosti sujuneiden PM-maastojen näyttöjen perusteella kolmikon 19-vuotisten sarjaan, jossa Kerosen ohella ovat Joensuun Mika Kotiranta ja Turun Mustafa Muuse. Islannin PM-maastoissa LeKin Keronen oli suomalaisporukan ykkönen sijoittumalla neljänneksi.

Toinenkin lempääläinen eli Kerosen valmentaja Veli-Matti Ranta on mukana Suomen joukkueessa valmentajan ja hierojan ominaisuudessa.

Jukka Keskisalon mukaan nuorten miesten ja samanikäisten naisten joukkueilta odotetaan Hollannista mukavaa menestystä ja ennen muuta he saavat tuikitarpeellista kokemusta arvokisoista.

TERVE!

Tämä sisältö on lehden tilaajille.
LVS DIGI tutustumistarjous 8 viikkoa 3,90 €.