LeKi pureskeli pallopullan konkareiden tahdittamana

Kuva: Marko Panu
Teemu Koivunen ja Kasper Pennanen olivat torjunnassa korkealla, kun Kisa pehmitti Jyväs-Lentiksen erin 3–1.

Lempäälän Kisa nappasi kolme lisäpistettä lentiksen ykkössarjassa pistesarakkeeseensa, kun se pehmitti ajoittain sitkeästi taistelleen Jyväs-Lentiksen erin 3–1 (25–16,20–25,25–13,25–17). Pelin valovoimaisimmat tähdet olivat tällä kertaa konkariosaston passari Jukka Lehti ja hakkuri Anssi Vesanen.

– Lehden peluutus oli ennakkoon mietitty, näin saatiin hänellekin pelituntumaa ja pääosin pelimme pelanneelle Luostarisen Kasimirille hiukan huilia, perusteli Kisan valmentaja Tapani Nyström yleisön hiukan yllättänyttä ratkaisuaan.

Lehti otti liki koko alkukauden sairastelun takia missanneen hakkurin Anssi Vesasen hienosti peliin mukaan tarjoamalla hyviä iskumestoja 38-vuotiaalle kuljulaishakkurille. Avauserä ja kaksi jälkimmäistä erää olivatkin Kisalta hyvää, sinnikästä ja räväkkää pelaamista.

Toinen erä sen sijaan kääntyi keskisuomalaisille, kun voitetun avauserän jälkeen taisi pelipaidan kaulus joko kiristää liikaa tai olla liian ahdas. Toisessa erässä vastustaja paransi ja kotijoukkue huononsi, näin erä meni JyLen nimiin selvin lukemin.

– Näitä sarjataulukossa itseämme alempana olevia vastuksia vastaan täytyy vaan sitkeästi luottaa omaan tekemiseen, olla kärsivällinen ja sinnikäs. Jos sarjassa meinataan kärkkyä kärjen vauhdissa, ei kotipeleistä pisteitä sovi kovin paljoa menettää, Nyström filosofoi.

Yleispelaaja Tuomas Siirilä kokosi pelin isoimmat pisteet (19), Vesasen saldo oli 15 pinnaa. JyLen kaikki kaikessa oli takavuosien liigajyrä Jaakko Aninko, mutta pelin loppupuolella hänkin hiukan taisi väsähtää.

Kisa jatkaa pelejään Hakkarissa ensi lauantaina eli 24. marraskuuta, kun sen vieraaksi saapuu Lapista nuorekas rovaniemeläinen Napapiirin Pallokettujen joukkue.

 

TERVE!

Tämä sisältö on lehden tilaajille.
LVS DIGI tutustumistarjous 8 viikkoa 3,90 €.