Loiske kaipaa kipeästi onnistumisia

Sääksjärven Loiskeen alkukausi futsalin ykkösdivarissa on sujunut pelillisesti kohtuullisen hyvin, mutta tuloksissa semipirteät otteet eivät näy. Saldona seitsemästä pelatusta ottelusta on vain yksi voitto ja yksi tasapeli sekä viisi tappiota, joista tuorein kuittaantui Espoosta paikallisen EBK:n vieraana. EBK oli tasaisessa ottelussa tehokkaampi ja terävämpi vieden maalein 4–1 voiton.

– EBK-ottelussa eivät oikein liikkuneet ukot eikä pallo. Puoli tuntia olimme pelissä hyvin mukana, mutta kunnon maalipaikat jäivät vähiin. Onnistumisia kaivataan nyt kipeästi, niiden avulla kurssi kääntyisi varmasti, raportoi Loiskeen valmentaja Aki Lehtinen.

EBK:n maalivahti oli pelin paras mies, hän klaarasi Loiskeen muutamat tekomestat varmuudella. Espoolaisten Antti Korhonen (2+0) ja Leo Rautiainen näyttivät tehokkuuden mallia sääksjärveläisille. Loiskeen kuparisen rikkoi rankkarista Sampo Suonpää.

Loiske on sarjataulukon jumbona, mutta sarjan tyvipää on toki kovin tasainen. Kaksi kolmen pisteen voittoa nostaisi sijoitusta oitis neljällä tai jopa viidellä pykälällä.

Loiske haki Espoossa rohkealla taktiikalla tasoitusta, kun maalin tappioasemassa valmmennusjohto otti maalivahdin pois. Riski kostautui, kun vastustaja pääsi pistämään pallon kahdesti Loiskeen verkkoon.

– Kokoonpanoon tuli jälleen kerran muutoksia. Pelillisesti suurin murheenkryynimme on maalinteko, tiivisti Aki Lehtinen tilastojenkin kertoman sanoman. Loiske on tehnyt seitsemässä pelissä 15 maalia eli inasen yli kaksi per ottelu. Se on sarjan vähiten ja futsalin tapaisessa lajissa täysin riittämätön saldo.

Maalinteon ketsuppipullon korkkia Loiske pyrkii kiertämään auki seuraavan kerran lauantaina 24. marraskuuta, kun pääsarjasta viime keväänä pudonnut ja nyt sarjanelosena majaileva Liikunnan Riemui Jyväskylästä saapuu Hakkariin.

 

TERVE!

Tämä sisältö on lehden tilaajille.
Tutustu 5 viikkoa vain 1,90 €.