6.12. annetut kunniamerkit

Kunniamerkki: Suomen Valkoisen ruusun ritarimerkki

Suomen Valkoisen Ruusun I luokan ritarimerkki:

Alasuutari, Anja Maarit Helena, professori, Lempäälä ja Parkkila, Seppo Markku Juhani, professori, vararehtori, Vesilahti.

Suomen Valkoisen Ruusun ansioristi:

Hämäläinen-Ylikahri, Maikki, vanhustyön johtaja, Lempäälä, Setälä, Hanna Kaarina, tieinsinööri, Lempäälä ja Vänskä, Veikko Urho Antero, hankepäällikkö, Vesilahti.

Suomen Leijonan ansioristi:

Hutko, Minna Katariina, hallintojohtaja, Vesilahti, Nurminen, Mikko Teodor, ylikonstaapeli, Lempäälä, Pietilä, Pentti Uolevi, toimitusjohtaja, Lempäälä, Siitonen, Kirsti Merja, ATK-erikoistutkija, Lempäälä, Tuominen, Sakari Eero Johannes, rikoskomisario, Lempäälä ja Viitala, Janne Petteri, apulaisrehtori, Lempäälä.

Suomen Valkoisen Ruusun I luokan mitali kultaristein:

Alakoski, Virpi Birgitta, sihteeri, Vesilahti, Aro, Ari Jukka, ylikonstaapeli, Lempäälä, Backlund-Palander, Birgit Carita, esiluokan opettaja, Lempäälä, Mäkelä, Pirkko Marja Tuulikki, palkka-asiantuntija, Vesilahti, Ojala, Juhani Raimo, kiinteistönhoitaja, Lempäälä, Rönnqvist, Anna-Lisa Siv, kehityspäällikkö, Lempäälä, Tuominen, Risto Paavo Olavi, päiväkodin johtaja, Lempäälä ja Valkonen, Pekka Tapani, sähköinsinööri, Lempäälä.

Suomen Valkoisen Ruusun I Luokan mitali:

Korpinen, Pauli Johannes, rata-asentaja, Lempäälä, Kuisma, Matti Sakari, kirvesmies, Lempäälä, Lehmus, Aulikki Anne-Maria, laboratoriomestari, Vesilahti, Lehto, Ilkka Edvard, vanhempi rikoskonstaapeli, Lempäälä, Perämaa, Ari Juhani, sähköasentaja, Vesilahti ja Ruhala, Reijo Ilmari, ohjaaja, Lempäälä.

Suomen Valkoisen Ruusun mitali:

Järvenpää, Sirkka-Liisa, siivooja, Lempäälä.

Yksi kommentti

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?