Kamarikuoro Camenan joulukonsertti

Kamarikuoro Camenan joulukonsertin Valoa pimeään! Lempäälän kirkossa johtaa Jani Laaksonen. Kuva: Camena

Kamarikuoro Camena tuo joulukonserttinsa jälleen muutaman vuoden tauon jälkeen Lempäälän kirkkoon.  Valoa pimeään! -konsertti kuullan Lempäälän kirkossa  tiistai-iltana 11. joulukuuta. Aiempina vuosina täysi kirkkosalillinen kuulijoita on saanut nauttia kuoron taidokkaasta musiikista.

Tänäkään vuonna Camenan ohjelmisto ei jätä kylmäksi. Konsertti on kokoelma vanhaa kirkkomusiikkia ja uusia sovituksia vanhoista tutuista joululauluista. Mukana on tuttua Camenaa, mutta myös uutta. Konsertti tarjoaa jokaiselle jotain. Kuoro tahtoo tuoda kuulijoille joulun valoa tähän lumettomaan pimeään aikaan.

Camena on noin 30 laulajan kokoonpano, joka laulaa haastavaa kuoromusiikkia välillä jopa kahdeksanäänisesti. Kuoro juhlii 40- vuotissyntymäpäiviään ensi vuonna. Osa laulajista on ollut mukana jo yli 30 vuotta, osa vasta tullut kuoroyhteisöön.  Kuorolaisten joukossa lienee monia lempääläläisille tuttuja kasvoja.

TERVE!

Tämä sisältö on lehden tilaajille.
LVS DIGI tutustumistarjous 8 viikkoa 3,90 €.