Loiskeella tyly Pohjanmaan-reissu

0–6 köniin ja 289 kilometriä kotiin illan pimetessä. Siinä kuvausta Sääksjärven Loiskeen vierailusta Keski-Pohjanmaalle Kaustisille, missä se kohtasi futsalin ykkösdivarissa KPV-Monkulat. Edelliskierroksen voittoeuforiasta ei ollut jäljellä kuin haaleat muistot, niin tehottomasti ja vaisusti Loiske parketilla esiintyi.

– Taas olimme siipirikkoisella kokoonpanolla liikkeellä, emmekä kyenneet pelissä esittämään juuri mitään. Jopa maalipaikoille pääsy oli työlästä, ennen kuin pelin jo ratkettua, tilitti valmentaja Aki Lehtinen murheissaan.

Loiskeella oli nippanappa kaksi kentällistä pelaajia matkassa, moni oli jäänyt reissusta syystä tai toisesta pois. Pitkät vieraspelimatkat ovat viime vuosina tuottaneet Loiskeen kulloisellekin valmennusjohdolle harmaita hiuksia, kun rima poisjäänteihin kummasti mataloituu.

Lopputuloksen takana oli kuitenkin fakta, että KPV pelasi hyvän ja tasapainoisen ottelun iskien hyvällä prosentilla osumia.

– Edellismatsissa toiminut prässipelimme oli nyt puutteellista. Hyökkäyksemme tyrehtyivät vastustajan alasvaluneeseen puolustukseen, oikein lääkkkeitä KPV:n puolustusmuurin läpäisyyn ei nyt löytynyt, raportoi Lehtinen.

Loiske tippui tasaisessa sarjataulukossa toiseksi viimeiseksi, tasapistein sarjajumbon kanssa. Seuraava sauma pinnojen keruuseen koittaa lauantaina 8. joulukuuta, kun sarjan kahdeksantena oleva Moon Raahesta tekee pitkän pelireissunsa Pirkanmaalle. Sarjan pistepörssissä vain kolme loiskelaista mahtuu top40:n parhaan joukkoon. He ovat Mikael Sulkko (4+2), Markku Niskala (4+1) ja Teemu Heinonen (2+3).

TERVE!

Tämä sisältö on lehden tilaajille.
Tutustu 5 viikkoa vain 1,90 €.