Puurojuhla yksinäisille ja yksineläville

Joulu on monelle vuoden pääjuhla, se hetki, jolloin perhe, ystävät ja sukulaiset kokoontuvat yhteen. Toisaalta se saattaa olla monelle vuoden yksinäisin juhla.

Kalevala Koru ja sen omistajajärjestö Kalevalaisten Naisten Liitto tuovat joulutunnelman järjestämällä yksinäisten yhteisen puurojuhlan 12 eri paikkakunnalla Suomessa, joista kaksi Pirkanmaalla. Niistä toinen pidetään Lucian päivänä 13. joulukuuta Ehtookodon juhlasalissa Lempäälässä.

– Juhlan pääesiintyjän Lucian lisäksi ohjelmassa on mukana myös tietoisku Luciasta, yhteislaulua ja musiikkia, kertoo Päivi Korteniemi Lempäälän Kalevalaisista.

Tampereen Kalevalaiset Naiset ovat mukana järjestämässä yhteistä joulupuurojuhlaa jo toisen kerran, yhteistyötä yksinäisten ihmisten tavoittamiseksi on tehty Tampereen evankelis-luterilaisen seurakunnan kanssa.

– Puurojuhlan ohjelmassa on tänä vuonna joulupuuron, maistuvan jälkiruoan lisäksi esiintymässä TRIO AmA, jotka laulavat joululauluja ja laulattavat puurovieraitamme, kertoo Tampereen Kalevalaisten Naisten puheenjohtaja Hilkka Pirinen.

TERVE!

Tämä sisältö on lehden tilaajille.
LVS DIGI tutustumistarjous 8 viikkoa 3,90 €.