Pätkälipulla aiempaa edullisemmin Valkeakoskelle

30 päivän kausilipun hinta Lempäälän ja Valkeakosken välillä halpenee vuodenvaihteesta. Kuva: Valkeakosken Liikenne

Valkeakosken Liikenne alentaa 30 päivän kausilipun hintaa kymmenellä eurolla vuoden alusta lukien. Ns. pätkälippu Lempäälän ja Valkeakosken välille maksaa uudistuksen jälkeen 145 euroa. Kertamaksuun Sääksjärveltä Valkeakoskelle tulee 20 sentin korotus, eli uusi hinta on seitsemän euroa.

– Koimme tarpeelliseksi tarkastella pendelöijien lipun hintaa, sillä matkustuksen kehitys on ylittänyt odotuksemme, selittää bussiyhtiön talouspäällikkö Ville Laurell.

 

Uutena lipputuotteena Valkeakosken Liikenteen valikoimiin tulee Matkahuollon kortille ladattava kymmenen matkan kortti, jolla voi matkustaa kaikilla Valkeakosken Liikenteen reiteillä. Se tulee myyntiin Matkahuollon toimipisteissä maanantaina 10. joulukuuta. Kymppikortin hinta on 69 euroa ja se on voimassa 30 päivän ajan.

Kortti ei ole henkilökohtainen, joten se sopii koko perheen käytettäväksi. Lisäksi sillä voi maksaa useamman henkilön matkan.

TERVE!

Tämä sisältö on lehden tilaajille.
Tutustu 5 viikkoa vain 1,90 €.