Kerosen kokemusreppuun täytettä EM-maastoista

Hollannin Tilburgissa koettiin historiallisia hetkiä, kun maastojuoksun EM-mittelöiden alle 19-vuotisten sarjan lähtöviivalle kyykistyi LeKi-YU:ta edustava Leevi Keronen. Mutainen 6,3 kilometrinen rata oli raskas ja vaativa. Kisan voitti noprjalainen supertähti Jakob Ingebrigtsen. Reilun minuutin hänen perässään maalilinjan ylitti Keronen, jonka sijoitukseksi tuli 43. tila eli Euroopankin kestävyysjuoksussa on huikea taso.

– Noin pari kierrosta ennen maalia olin vielä aika lailla porukan perillä, mutta sitten pystyin nostamaan sijoitusta. Lopussa vähän hyydyin. Siinä olisi ollut sijoituksia otettavissa, mutta ei jaksanut. Reitti oli aika mutainen. Nämä olivat ekat isommat arvokisat minulle, tuli hyvää kokemusta tulevaisuutta ajatellen, kommentoi Keronen Suomen Urheiluliiton nettisaitti yleisurheilu.fi sivuilla.

Keroen oli suomalaistriosta paras, joukkuekisassa Suomi sijoittui sijalle 14.

Mukana oli myös joukkueen huoltajana ja hierojana Kerosen lempääläinen valmentaja Veli-Matti Ranta.

 

TERVE!

Tämä sisältö on lehden tilaajille.
Tutustu 5 viikkoa vain 1,90 €.