”Mä sanon: Tip tap, tipe, tipe, tip tap”

Helsinkiläisen Sibelius-lukion itsenäisyyspäivän Joulushow koostui joulumusiikista. Konsertin kappaleet eivät jättäneet yleisöään kylmäksi. Kuva: Joulushow

”Se on tip tap, beibi”. Sibelius-lukion joulushowkiertueen avaus Lempäälässä Ideaparkissa itsenäisyyspäivänä 6. joulukuuta oli ammattimaisesti toteutettu, nuorekas ja innokas huippuluokan sovituksin ja monin eri twistein toteutettu joululaulukavalkadi. Kaikki pelasi akustiikkaa myöten.

Lempäälässä joululaulut jonoon taputellut poppoo johtajanaan Hannu Sorsa loihti big band -käsittelyllään joulufiiliksen täpötäydelle keskusareenalle, jonne yleisöllä oli Lempäälän kunnan järjestämään konserttiin vapaa pääsy. Reilun tunnin mittainen konsertti oli hieno, tyylikäs ja energiaa pursuva joululahja kuntalaisille – ei paremmasta väliä.

Noin 50-päinen, tulevaisuuden tähdistä koostuva kuoro-, bändi-, tanssi- ja tekniikkaryhmä jatkoi Lempäälästä kiertuettaan Viitasaarelle, Peurunkaan, Pihtiputaalle, Joroisiin ja Laitilaan. Kiertue päättyy Helsinkiin maksullisiin keikkoihin Kulttuuritalolla 12.–14. joulukuuta.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?