Villa Hakkari on Lempäälän ravintolahelmi

Jälleen kerran nautittu tunnelmallinen ja maukas joululounas Villa Hakkarissa.

Tämä on ollut yrityksemme perinne jo vuosikaudet.

Hämmästykseksemme kuulimme, että tällaista tilaisuutta ei ehkä tule enää tulevina jouluna, koska yrittäjä on saanut kiinteistön omistavalta Lempäälän kunnalta vuokrasopimuksen irtisanomisilmoituksen.

Yrittäjä- maankuulu ruokalähettiläs Arto Rastas on saanut neuvoteltua jatkoaikaa kesän 2019 loppuun, jotta jo aiemmin varatut hää-ym. tilaisuudet pystytään järjestämään.

On harmittavaa, että tämäntyyppiselle korkeatasoiselle ruokaravintolalle ei ole ympärivuotista kysyntää – varsinkaan jokapäiväiseen toimintaan, mutta tilaus- ja sesonkiravintolana Villa Hakkari toimii loistavasti.

Lisäksi tiloissa järjestetään lukuisia kokkauskursseja ja yritystilaisuuksia , joille tilat antavat mahtavat puitteet. Näidenkin tilaisuuksien järjestäminen tulevina vuosina siis on uhkana loppua.

Ravintoloitsija on myös järjestänyt lukuisia yleisölle avoimia tapahtumia, joulutoreja, kirppispäiviä, viini-ja lauluiltoja jne. Kuntalaisia eivät vaan nämä tapahtumat ole kiinnostaneet riittävässä määrin.

Onkin siis aivan ymmärrettävää, että Lempäälässä – joka on jonkinasteinen lapsiperhevoittoinen nukkumalähiö- ei ole ravintolakysyntää arki-iltoina ja varsinkaan talviaikana.  Tämän tosiasian seurausta ovat nykyiset ravintolan aukioloajat.

Jos Villa Hakkarista nyt suunnitellaan mahdollisesti  jonkinlaista kuntalaisten ympärivuotista olohuonetta – kustannukset jäävät aivan varmasti kunnan kontolle, koska pelkällä kahvila- tms. toiminnalla ei paikkaan varmasti saada uutta yrittäjää. Eli suunniteltu muutos vie ojasta allikkoon ja kunta tuhoaa pitkäjänteisellä työllä saavutetun ravintolatoiminnan maineen Villa Hakkarin osalta.

Harmittaa ja hävettää hätäisen päätöksen tehneen tahon puolesta.

 

Vakioasiakas, yrittäjä Lempäälästä

TERVE!

Tämä sisältö on lehden tilaajille.
Tutustu 5 viikkoa vain 1,90 €.