Lempäälän kunnalle kiitos ja toive

Vielä kerran sydämellinen kiitos Lempäälän kunnalle ja Erik Edner -työryhmälle upeasta tunnustuksesta. Mitali vahvistaa sitoutumistani kotikuntaan entistä tiiviimmin ja siivittää yhä innostuneempaan toimintaan Lempäälän hyväksi.

Täällä on hyvä asua, harrastaa ja työskennellä. Saan töihini paljon virikkeitä Lempäälän metsistä, järvenrannoista ja ilmapiiristä. Yhden epäkohdan kuitenkin nostin esiin itsenäisyysjuhlassa pitämässäni kiitospuheenvuorossa. Toivoin, että Lempäälän kunnan lähivirkistysmetsien hoidossa siirryttäisiin jatkuvan kasvatuksen menetelmiin ja hakkuut saataisiin tolkullisiksi. Tahdon uskoa, että se on mahdollista.

Vuonna 2011 pidin Lempäälässä itsenäisyyspäivän juhlapuheen, jossa toivoin näin: ”Lempäälä tarvitsee ja ansaitsee uuden kirjaston. Kirjastosta saa samoja ilmaisia vitamiineja kuin luonnosta. Monipuolinen ja toimiva kirjasto antaa monin verroin takaisin kaikki siihen tehdyt satsaukset.”

Puolentoista vuoden kuluttua Lempäälässä on uusi kirjasto, mistä iloitsen tavattomasti.

Kirsti Kuronen

TERVE!

Tämä sisältö on lehden tilaajille.
Tutustu 5 viikkoa vain 1,90 €.