Loiske reissasi seitsemällä miehellä Tornioon

Loiskeen valmennuksesta vastaavat Aki Lehtinen (oik.) ja Janne Malmi. Kuva: Antti Raunio

Kokonaiset 1 254 kilometriä pitkä reissu oli Sääksjärven Loiskeella, kun se kohtasi futsalin ykkösdivarissa Tornion Palloveikkojen joukkueen. Pitkään matkaan oli sääksjärveläisillä hankala saada kokoon täyttä miehistöä, kuten Loiskeen valmennusjohto jo viikkoa aiemmin arveli. Seitsemällä gladiaattorilla Loiske reissun teki, esiintyi ryhdikkäästi ja otti vain lukemin 1–4 takkiinsa. Hävetä peliesitystä ei lempääläisten tarvitse, matkassa mukana olleet tekivät sataprosenttisesti voitavansa parketilla.

Torniolaiset kolistelivat moneen kertaan Loiskeen maalipuita, mutta vpk-miehenä maalilla ollut, normaalisti kenttäpelaajana huseeraava, Miko Heikkilä teki maalilla monta paraatipelastusta. Tilanteessa 3–1 Mikael Sulkon iskemän kavennusmaalin jälkeen oli Loiskeella pienenpieni momentum, mutta tolppaa lähemmäs eivät oranssipaidat palloa saaneet.

– Taistelimme hyvin, ei vastustajalla mikään helppo iltapuhde ollut. Kaikki laarit kaiveltiin, että saimme sakin pohjoiseen kasaan. Heikkilä oli toipilaana, joten hänestä leivottiin molari. Rosteri on kaventunut syksystä, mutta onhan nämä reissupelit meille aika myrkkyä, tilitti Loiskeen valmentaja Aki Lehtinen.

Tornion-reissussa mukana matkassa olivat Sulkon ja Heikkilän lisäksi Mikke Litmanen, Markku Niskala, Aapo Pylkkänen, Veikka Nieminen ja Majid Ahmadi. Sarjajumbona majaileva Loiske kohtaa ennen joulua vielä Turussa TPK:n.

 

TERVE!

Tämä sisältö on lehden tilaajille.
Tutustu 5 viikkoa vain 1,90 €.