Nurmen koulun purkamisesta ja siirtorakennuksella korvaamisesta

Tervehdys Nurmen koulun vanhempainyhdistykseltä ja kyläyhdistykseltä. Lempäälän kunta on päättänyt 28.11. hyväksytyssä taloussuunnitelmassa purkaa kevään 2019 aikana nykyisen Nurmen koulurakennuksen ja korvata se väliaikaisella siirtorakennuksella. Talousarvioon on kirjattu myös, että Nurmen koulun uusi koulurakennus tullaan toteuttamaan kunnassa luotavaan puurakenteisen monikäyttörakennuksen konseptilla.

Olemme Nurmen kylällä erittäin kiitollisia, että koulun merkitys kylän yhteisöllisyydelle ja elinvoimalle on Lempäälän kunnan päättäjien kesken laajalti ymmärretty ja kunnassa halutaan panostaa jatkossa erityisesti kestävään puurakentamiseen. Nurmen kylällä on halua ja kiinnostusta osallistua koulun alueen kehittämiseen huomioiden eri käyttäjien tarpeet, lähiliikuntapaikka, Nurmen lavan toiminta sekä alueen iltakäyttö.

Haluammekin lähettää näillä sanoin kiitokset teille kaikille, jotka olette eri tavoin Nurmen koulun asiaa edistäneet ja tulette myös jatkossa edistämään uuden koulun rakentamista.

Lämmin kiitos koko Nurmen kylän puolesta ja hyvää alkavaa vuotta

Yhteistyöterveisin,

Hannele Sivonen
Nurmen koulun vanhempainyhdistyksen pj

Henna Tappura
Nurmen kyläyhdistyksen pj

TERVE!

Tämä sisältö on lehden tilaajille.
LVS DIGI tutustumistarjous 8 viikkoa 3,90 €.