Varastelulle pitäisi jäähallilla tehdä jotain, kun kengätkin viedään

Poikani oli lauantaina 15. joulukuuta iltapäivällä kaverinsa kanssa pelaamassa jääkiekkoa Lempäälän jäähallin 1-hallissa yleisövuorolla, jossa oli paljon muitakin iltapäivää kiekkoillen viettämässä.

Kun kotiinlähdön aika tuli, poikani ei löytänyt pukuhuoneesta kenkiään kassista, jonne hän oli ne pistänyt luistimet vaihdettuaan. Poikani ja kaverin lisäksi useat avuliaat ihmiset etsivät kenkiä, mutta tuloksetta: kenkiä ei löytynyt.

Hallin henkilökunnalta saimme kuulla, että varkauksia tapahtuu paljon, jopa oman seuran kalliit jääkiekkomailat oli viety hallin lukitusta kaapista!

Pitäisikö asialle tehdä jotain, että varastelu saadaan loppumaan?

Harmi oli 13-vuotiaalle suuri senkin vuoksi, että kenkien eteen poika oli käynyt syksyn ajan joka viikko siivoamassa mummolassa, että saisi ostettua haaveilemansa kengät itselleen.

Meillä poikia oli luvattu tulla hakemaan hallilta, mutta monet nuoret tulivat kävellen. Jos näiden nuorten kengät olisi varastettu, olisi ollut ikävä kävellä sukkasillaan kotiin pakkasessa.

Toivoisinkin, että vanhemmat seuraisivat, jos kotiin ilmestyy ”uudet” merkkikengät, tai jos joku nuorista tietää asiasta jotain, pyydän ottamaan yhteyttä.

Kadonneet kengät olivat mustat Adidakset malliltaan NMD XR1. Kengät olivat kokoa 42 ja niissä oli valkoinen pohja ja pohjassa neonoranssi pinta.

Kengistä on luvassa pieni palkkio.

Mari Penttinen
040-5882224

TERVE!

Tämä sisältö on lehden tilaajille.
Tutustu 5 viikkoa vain 1,90 €.