"Uusi alku" juhlii loppiaisena nelikymppisiään

Tunnettuja yllätysesiintyjiä Suomen vanhimmassa gospeltapahtumassa

Brittibändi Twelve 27 esiintyi Lempäälässä vuonna 2018. Kuva: Markus Perko

Lempäälässä vietetään perinteisesti loppiaista ”Uusi alku” -gospeltapahtuman merkeissä. Vuonna 2019 gospelmusiikin ystäviä hemmotellaan peräti kahden päivän ajan, kun 40 vuotta täyttävä gospeltapahtuma kerää Hakkarin liikuntahallin kuulijoita ympäri Suomea. Suomi-gospelin huippunimien lisäksi perjantain gaalaillassa kuullaan kahta tunnettua yllätysesiintyjää.

Perjantaina 4. tammikuuta housebandin säestyksellä esiintyvät Suomi-gospelin kulmakivet. Mukana ovat mm. Pekka Simojoki, Tarvo Laakso, Hessu Kärhä (Pro Fide), Raikka Hakamäki (The Road), Petri Lassila (Terapia), Harri Helenius (bass’n Helen) ja Sami Haveri (The Rain).

– Samalla vaihdetaan kuulumisia ja jaetaan yhteisiä muistoja menneiltä neljältäkymmeneltä vuodelta kaikkien aikojen muistelojen tyyliin, tapahtumaa järjestävä Lempäälän seurakunnan nuorisotyönohjaaja Jussi Salo lupaa.

 

Lauantaina 5. tammikuuta ”Uuden alun” musiikista vastaavat Social Beingz (UK), kls., BigBless ja GFM. Lavalla häärivät myös stand up -koomikko Mikko Vaismaa, Leevi Helo, Samuli Luomaranta sekä taikuri Miika Korkatti. Päivä alkaa openstagella, keskellä päivää pidetään messu ja illan konsertti venyy iltakymmeneen.

Idea kaksipäiväisestä tapahtumasta syntyi viime keväänä.

– Perjantain gaalassa katsellaan taaksepäin hyvällä mielellä ja lauantaina mennään täydellä teholla eteenpäin. Huikealla artistikattauksella tahdomme juhlistaa kiitollisella mielellä suurta ja ihmeellistä siunausta, jota Jumala on näille vuosille antanut. Uskomme, että sama siunaus kantaa myös tulevat vuodet, Jussi Salo kertoo.

Tapahtumassa kaikki pääsevät osallistumaan ohjelman tekemiseen erilaisten toimintakanavien ja avoimen lavan (openstage) kautta. Näin festarivieraat pääsevät halutessaan esiintymään myös lavalle.

Tapahtuman järjestää Lempäälän nuori seurakunta yhdessä seurakunnan vapaaehtoisten kanssa.

TERVE!

Tämä sisältö on lehden tilaajille.
Tutustu 5 viikkoa vain 1,90 €.