Janne Malmista Loiskeen uusi futisluotsi

Sääksjärven Loiskeen jalkapallon kolmosdivisioonan edustusmiehistö saa uuden valmentajan, kun kokenut palloilupersoona Janne Malmi solmi seuran kanssa sopimuksen tulevasta sesongista. Uudessa sopimuksessa on optio myös kaudesta 2020.

– Veri veti takaisin jalkapallon pariin, kun viimeisimmät vuodet olen touhunnut etupäässä futsalin puolella, kertoo Malmi.

Kuluneella kaudella Malmi on jelppinyt futsalissa Loiskeen päävalmentaja Aki Lehtistä, mutta edellissesongit Malmi vaikutti futsalin pääsarjassa pelaavan PP-70:n taustalla. Jalkapallossa Malmilla on pitkä kokemus Tampereen seudun seuroista muun muassa PP:sta, Ilveksestä ja TPV:stä. Loiskeeseen hän tuli aikanaan pelaajaksi juuri länsitamperelaisseura PP-70:stä.

– Vuosien näkemys löytyy Tampereen seudun jalkapallosta ja viime kesänä seurasin Loiskettakin varsin tarkasti. Lähiaikoina palaveeraamme seuran taustojen eli Kuusiston Esan ja Peltosen Jannen kanssa sekä aloitamme välittömästi pelaajakartoituksen.

– Toivottavasti viime kauden joukkueesta löytyisi jatkajia, Loiskeella oli varsin taitava nippu koossa. Loiskeen ongelmahan viime vuosina on ollut, että hyvän kevään jälkeen on syyskausi ollut vaikea muun muassa kokoonpano-ongelmien takia.

– Oma mentaliteettini valmentajana on, että silloin kun kokoonnutaan treenaamaan, silloin myös tehdään tosissaan töitä. Uskon vaativaan ja suoraan valmennustyyliin, jota olen aiemminkin käyttänyt, tiivistää Malmi mietteensä tulevaa tehtäväänsä hahmotellen.

Kuva: Loiskeen fb-sivut
Kättä päälle, haalarit ylle ja hommiin. Jannet Malmi (oikealla) ja Peltonen alekirjoittivat Sääksjärven Loiskeen jalkpallajoukkueen valmentajasopimuksen, jonka pohjalta Malmi on tuore pääluotsi mallilla 1 + 1 vuotta.

 

TERVE!

Tämä sisältö on lehden tilaajille.
Tutustu 5 viikkoa vain 1,90 €.