Juhlasaliadressi luovutetaan pian kunnanhallitukselle

Juhlasalin rakentamista koskeva nettiadressi on ollut allekirjoitettavana reilun kolmen viikon ajan. Adressi suljetaan torstaina tammikuun 17. päivänä kello 18. Se luovutetaan Lempäälän kunnanhallitukselle seuraavana maanantaina.

On käynyt ilmi, että moni sähköpostin omaava haluaisi allekirjoittaa adressin, mutta internetin käyttö tuottaa vaikeuksia. Asian voi vielä hoitaa lähettämällä viesti joko Pekka Ketosen tai minun sähköpostiosoitteeseeni.

Allekirjoittajan on ilmoitettava etunimensä, sukunimensä ja kotipaikkansa sekä sähköpostiosoitteensa, joka ei näy adressissa. Lähetämme ao. tiedot adressit.comiin, mistä tulee ilmoittajan sähköpostiin allekirjoituksen vahvistuspyyntö. Allekirjoitus vahvistuu painamalla adressit.comin viestissä olevaa aktivointilinkkiä.

 

Heli Väissi

adressin laatija

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?