Lempäälän Perussuomalaiset erotti toistaiseksi kunnanvaltuutettu Olavi Saarelaisen valtuustoryhmästä

Valtakunnallistakin paheksuntaa some-kirjoituksillaan saanut lempääläinen perussuomalaisten kunnanvaltuutettu Olavi Saarelainen on erotettu valtuustoryhmästään toistaiseksi. Päätöksen erottamisesta teki paikallisyhdistyksen hallitus.
Saarelainen oli saanut jo aiemmin varoituksen paikallisyhdistykseltä sosiaalisen median kirjoituksista sekä #-merkkien käytöstä. Hän kuitenkin jatkoi some-käyttäytymistä tavalla, jonka katsottiin aiheutavan vakavaa haittaa Perussuomalaiset-puolueelle ja Lempäälän paikallisyhdistyksen toiminnalle sekä muille hallituksen jäsenille.
Paikallisyhdistyksen hallitus piti kokouksen ja käydyn keskustelun jälkeen päädyttiin yksimieliseen ratkaisuun erottaa toistaiseksi Olavi Saarelainen  Lempäälän Perussuomalaiset ry:n valtuustoryhmästä ja vapauttaa hänet tiedottajan tehtävästä Lempäälän Perussuomalaiset ry:ssä.
Päätöksessä otettiin huomioon myös hänelle aikaisemmin syksyllä annettu suullinen varoitus some-käyttäytymisestä.  Perusteena olivat puolueen antamat paikallisyhdistysten säännöt.
Puheenjohtaja Kirsi Kallio otti tiedottajan tehtävät hoitaakseen.
TERVE!

Tämä sisältö on lehden tilaajille.
Tutustu 5 viikkoa vain 1,90 €.