LeTo ja Visa kärkkyvät säbässä nousua

Salibandyn nelosdivareissa sekä Lempäälän Toivot että Vesilahden Visa ovat hyvissä asemissa joulutauolla. Molemmilla sakeilla on tavoite päästä joko nousemaan suoraan tai ainakin karsimaan noususta kolmosdivariin. LeTo ja Visa ovat sijoitettuna eri lohkoihin, joten paikallispelifiilistä ei tällä kaudella koeta.

LeTo summasi syksystä saldon kuusi voittoa ja kaksi tappiota, mikä riitti taulukon kakkossijaan kolme pistettä kärkisakki Snipersin perässä. Lohkovoittaja nousee suoraan ja kakkonen pääsee karsimaan noususta.

– Tässä lohkossa kaikki sakit ovat kaadettavissa ja tilanne nousun suhteen on omissa käsissämme. Lohkovoittoon ehdottomasti tähtäämme, alleviivaa LeTo-luotseista Antti Vettenranta, joka yhdessä Jussi Kolehmaisen kanssa on piiskannut Toivot hyvään vauhtiin.

Pelaajista polvivaivojen jälkeen paluun kaukaloon tehnyt Jussi-Pekka Okero on ollut kovassa vedossa ja kokosi syyspuolella uljaan saldon 11 maalia ja kuusi syöttöä. Niko Björksten on ollut toinen pisteseppo saldolla 6+10. Leevi Salosen maalisaldo eli seitsemän osumaa on myös mainio lukema. LeTo sai kolme uuttakin pelaajaa sakkiinsa, kun Henri Höglund, Kalle Mäkinen ja Mikko Särkimäki liittyivät porukkaan.

Vesilahden Visa on lohkossaan neljäntenä saldolla neljä voittoa, yksi tasapeli ja kolme tappiota. Iskuetäisys etenkin kakkossijaan on kuitenkin pieni, vain kolme pistettä.

– Aavistuksen paremminkin syksy olisi voinut mennä, mutta hyvin ollaan mukana taistelussa kakkossijasta. Uskon kevään hyvään kiriin, kun olemme saaneet treeneissä luotua omaa peli-ideologiaa, tiedottaa Visa-aktiivi Lassi Aalto.

Tahmelan Vesa ex-maajoukkuemies Lassi Vänttisen tahdittamana on lohkon selkeä ykköstiimi, jolle Visakin hävisi lukemin 3–8.

Visan pistepörssin ykkösnimi on Topias Lammensalo saldolla 11+2. Pakki Viljami Kyrkön panos on ollut myös hieno (tehot 3+10) niin pisteiden tekijänä, mutta myös joukkueen pelin kulmakivenä. Maalissa Otso Harmaala kuuluu lohkon parhaisiin veskareihin.

Sekä LeTo että Visa jatkavat pelejään 12. tammikuuta. LeTo on tulessa Ideaparkissa, Visa Kaupissa.

 

TERVE!

Tämä sisältö on lehden tilaajille.
LVS DIGI tutustumistarjous 8 viikkoa 3,90 €.